Websites

Uw digitale visitekaartje voor het web

Website design by Say Wad

Een website.. in deze tijd kan je bedrijf echt niet zonder! Of een website nu een digitaal visitekaartje is of een echte leadgenerator, in beide gevallen moet de website staan als een huis. Mooi ontwerp, goed ingericht CMS en voorzien van de meest moderne technieken. SayWad verzorgt zowel het ontwerp als de ontwikkeling van websites en webshops.

WordPress, WooCommerce, Magento of een op-maat-gemaakt Content Management Systeem. SayWad snapt precies hoe je de inhoud van een website of webshop zeer gebruiksvriendelijk kan managen & up-to-date kan houden.

In eerste instantie bepalen we doelstellingen van de website of webshop. Wat is het doel, wie is de doelgroep, welke informatie is noodzakelijk om online te geven aan je bezoekers EN hoe kom je aan bezoekers. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek doorlopen we deze vragen om een concreet voorstel te kunnen presenteren!

Een full service pakket voor de klanten van SayWad

SayWad ontzorgt haar klanten compleet. Wij ontwerpen en bouwen de website, wij schrijven de teksten, wij maken de foto’s en zorgen ervoor dat de website in Google niet te missen is!

Patyna

Bouwbedrijf Haarsma

De Dream

Zuid 10

Op Droomreis

Zandstra en Van der Meer